VPCO

Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs op Curacao

Wij bieden onderwijs aan binnen onze zes scholen verdeeld over zeven vestigingen voor Funderend Onderwijs (FO), Speciaal Funderend Onderwijs (SO), het Voorbereidend Secundair Beroeps Onderwijs (VSBO) en onze HAVO-VWO school.

Elke school heeft zijn eigen sfeer. Binnen de overkoepelende waarden vanuit de VPCO geeft iedere school haar eigen onderwijs verder vorm. De VPCO biedt voor iedereen een uitdaging die bij hem of haar past als leerkracht in het FO of binnen onze school voor Speciaal Onderwijs, of als 2e graad of als 1e graad docent op een van onze Voortgezet Onderwijs scholen .

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven met de verschillende teams van collega’s naar het aanbieden van Nederlandstalig, kwalitatief goed onderwijs aan onze leerlingen.

Om als leerkracht of docent bij ons te kunnen werken dient u daarom een bevoegd leerkracht of docent te zijn. Een afgeronde HBO- of WO opleiding tot leerkracht of docent, in een van de vakken die wij op de scholen aanbieden, is een vereiste.