Dr. Albert Schweitzer school

school voor Funderend Onderwijs (FO)

SAM_4063

De zandbak op de kleuterlocatie is voorzien van nieuw zand. Er wordt druk in gespeeld en er zijn al weer heel veel taartjes gemaakt. Kijk maar snel naar de foto’s.

lentekriebels

Informatie voor ouders Lessen over relaties en seksualiteit… is dat nodig?  “Uw zoon van vier vraagt of meisjes ook een piemel hebben. U hoort uw 11 jarige dochter zeggen dat ze verliefd is. Uw 8-jarige scheldt iemand uit voor homo (maar weet zelf eigenlijk niet wat dat is). Uw 12 jarige zoon heeft bij een vriendje op internet een pornosite gezien.” Ouders en leerkrachten kunnen deze vragen en situaties dagelijks  [ Read More ]

Kerst- en nieuwjaarsgroet

16 - 12 - 2014
Van grote hoogte

Op donderdag 11 december hebben we met z’n allen een spectaculaire Kerstgroet gemaakt. Met een heuse drone is vanaf grote hoogte een aantal foto’s gemaakt. Ze zijn hieronder te zien. Heb jij jezelf al gevonden? Nog onze hartelijke dank aan de vader die ons is komen helpen met zijn drone.    

Sinterklaas op school.

3 - 12 - 2014
SAM_3768

Natuurlijk is Sinterklaas ook weer op onze school geweest. Samen met zijn pieten heeft hij onze school op woensdag 3 december bezocht. Juf Charlene heeft de Sint verwelkomd en er voor gezorgd dat op het podium alles goed ging. Sinterklaas, bedankt voor uw komst! Kijk maar gauw naar de foto’s.

Sinterklaas

21 - 11 - 2014
plastic-sinterklaas-krul-goud

Sinterklaas is natuurlijk ook op Curaçao. Misschien heb je hem al gezien? Wil je de afleveringen zien van het Sinterklaasjournaal? Klik dan op onderstaande links. Alle afleveringen van het Sinterklaasjournaal. Het Sinterklaasjournaal