Dr. Albert Schweitzer school

school voor Funderend Onderwijs (FO)

maandopening februari

3 - 02 - 2016
hartje

  De maandopening van februari stond in het teken van het thema LIEFDE. Na het zingen van het volkslied is onder leiding van meester Tim door de leerlingen van de groepen 4 gebeden, gezongen, gedanst en verteld over de liefde. Tot slot hebben we alemaal een hartje gemaakt met onze handen en deze losgelaten om de hele wereld te vertellen hoe belangrijk de liefde is. Het liedje wat is gezongen  [ Read More ]

kindercarnaval

Maandag 1 februari is er geen school i.v.m. kindercarnaval. Op dinsdag 2 februari houdt de VPCO een onderwijsconferentie. Ook die dag is de school gesloten. Op woensdag 3 februari begint de school weer om 7.15 uur. We hebben dan ook de maandopening.

Filmavond 29 januari

25 - 01 - 2016
Filmavond

Op vrijdagavond 29 januari organiseert de Oudercommissie weer de jaarlijkse filmavond. Er zijn vrijdag 2 films: Haai five ( voor de wat kleinere kijker ) Hero 6 De poort gaat om 18.00 uur open. De films starten om 18.30 uur. Een kaartje kost in de voorverkoop 3 gulden en op vrijdagavond bij de poort 5 gulden. Neem je eigen stoel mee. Don’t miss it!

opendag1

Beste ( toekomstige ) ouders, Op donderdag 28 januari is er een open dag op de kleuterlocatie. U kunt er kennis maken met de school en een aanmeldingsformulier komen halen. De open dag is van 5 tot 7 uur PM. Zie ook de bijgevoegde flyer. Heeft u een zoon/dochter die al op de ASFO zit, dan is het bijgevoegde formulier van belang. Voor meer informatie kunt u ook altijd even  [ Read More ]

DSCN0703

Op vrijdag 8 januari hebben de groepen 5 de maandopening verzorgd. Na het zingen van het volkslied is er gesproken, gebeden en gezongen over het thema DANKBAARHEID. Op heel veel manieren is er gesproken en getekend over het thema van deze maand. Het was ook heel fijn om te zien dat er veel ouders aanwezig waren.