Dr. Albert Schweitzer school

school voor Funderend Onderwijs (FO)

kinderboekenweek

18 - 10 - 2017

Vanaf maandag 23 oktober tot en met vrijdag 3 november staat de school in het teken van de kinderboekenweek. Wil je vast naar het lied luisteren wat bij de kinderboekenweek hoort? Klik dan op de link hieronder. Het programma voor de 2 weken volgt spoedig    

Het was vrijdag tussen 4 en 5 uur erg gezellig in Punda. De 32 vossen van onze school hebben erg hun best gedaan en de kinderen en hun ouders waren druk bezig om ze allemaal te vinden. Daarna is er nog een gezellig samenzijn geweest op het schoolplein. Het was in één woord TOP!

maandopening september

4 - 09 - 2017

Op vrijdag 1 september hebben de groepen 8 de eerste maandopening van het nieuwe schooljaar verzorgd. Het thema was: ” iedereen is anders ” We hebben samen gebeden, gezongen en er was een mooi toneelstuk. Wil je het liedje nog eens horen, klik dan op onderstaande link.

even voorstellen…

24 - 08 - 2017

We mogen drie nieuwe juffen verwelkomen. Van links naar rechts: Hanneke Boeijen   groep 8 A Britt Kauerz    groep 7 D Roelie Wouwen-Griepsma   groep 8 B Leuk dat jullie er zijn!  

Back to school

22 - 08 - 2017

Op donderdag 17 augustus is de school weer begonnen. Voor de een bekend terrein, voor een ander heel spannend om naar een nieuwe school of groep te gaan. In ieder geval, iedereen is van harte welkom.