Dr. Albert Schweitzer school

school voor Funderend Onderwijs (FO)

Siman di Kultura

30 - 09 - 2014

De week van 29 september tot vrijdag 3 oktober besteden we als school aandacht aan de Siman di Kultura. Op de kleuterlocatie is het plein versierd en is er een opening geweest. Kijk maar snel naar de foto’s.

Clean-up Curaçao 2014

22 - 09 - 2014
image (26)

Op zaterdag 20 september hebben vele vrijwilligers geholpen ons eiland weer wat schoner te maken. Ook onze school heeft een steentje bijgedragen. De omgeving rond de school en de salina bij de Fokkerweg is grondig onder handen genomen. Dankzij de sponsor AVM werden we voorzien van T-shirts, handschoenen, vuilniszakken en eten en drinken. Iedereen die heeft meegeholpen, reuze bedankt!

20140826_120657_resized

In groep 2 C ging het in de maand augsutus over mijn lichaam en ziek zijn. Ga maar snel kijken op de pagina nieuws van groep 2 C. Daar staan veel foto’s en juf Nanna legt uit wat de kinderen hebben gedaan.

schoolgids en nieuwsbrief

29 - 08 - 2014
schoolgids

De eerste nieuwsbrief van dit schooljaar is uit. Velen van jullie hebben de brief ook via de mail ontvangen. De nieuwsbrieven van dit schooljaar staan blijvend op de website onder het tabblad INFORMATIE. Ook is de schoolgids in een nieuw jasje gestoken. De schoolgids is te vinden onder het tabblad SCHOOL. Veel leesplezier.

Even voorstellen…

21 - 08 - 2014
SAM_2796

We hebben dit schooljaar zes nieuwe juffen en één nieuwe meester gekregen. Op deze foto stellen ze zich even voor. Staand: juf Anneloes Immink ( 7 B ), juf Marisol Eisden ( 1 A ) en juf Raksha Devid ( Interne Begeleider ) Zittend:  juf Joyce Reijnen ( 6 A ), juf Maaike Mees ( 5 C ), juf Tamara Brussel ( 4 D ) en meester Tim Paap (  [ Read More ]