Dr. Albert Schweitzer school

school voor Funderend Onderwijs (FO)

20140826_120657_resized

In groep 2 C ging het in de maand augsutus over mijn lichaam en ziek zijn. Ga maar snel kijken op de pagina nieuws van groep 2 C. Daar staan veel foto’s en juf Nanna legt uit wat de kinderen hebben gedaan.

schoolgids en nieuwsbrief

29 - 08 - 2014
schoolgids

De eerste nieuwsbrief van dit schooljaar is uit. Velen van jullie hebben de brief ook via de mail ontvangen. De nieuwsbrieven van dit schooljaar staan blijvend op de website onder het tabblad INFORMATIE. Ook is de schoolgids in een nieuw jasje gestoken. De schoolgids is te vinden onder het tabblad SCHOOL. Veel leesplezier.

Ik ben jarig….

26 - 08 - 2014
animaatjes-jarig-97038

Vandaag is Angelly uit groep 3 C jarig. Dat hebben we geweten want ze heeft de meesters en juffen op een heerlijke bolo getrakteerd. In de pauze zat ze met Tequisha en Ginny heerlijk te happen in een cupcake. De foto zegt genoeg. Klik op de foto om deze te vergroten.

Even voorstellen…

21 - 08 - 2014
SAM_2796

We hebben dit schooljaar zes nieuwe juffen en één nieuwe meester gekregen. Op deze foto stellen ze zich even voor. Staand: juf Anneloes Immink ( 7 B ), juf Marisol Eisden ( 1 A ) en juf Raksha Devid ( Interne Begeleider ) Zittend:  juf Joyce Reijnen ( 6 A ), juf Maaike Mees ( 5 C ), juf Tamara Brussel ( 4 D ) en meester Tim Paap (  [ Read More ]

redactiesommen

19 - 08 - 2014
reken

Op onze school wordt veel gerekend. Daar hebben we een methode voor en die heet Alles Telt. Een onderdeel van het rekenen zijn de sommen waar een verhaal omheen zit. Dat zijn de verhaaltjessommen of redactiesommen. Die sommen zijn niet altijd even gemakkelijk. Op deze website kun je elke week gaan oefenen met redactiesommen. Het is bedoeld voor de kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Op elk blad staan steeds  [ Read More ]